top of page

Start 2023 på en sund & mindful måde

Søndag den 15. januar 2023 gæster OOAK en lokal event i Hørsholm med fokus på sundhed, mindfulness og velvære. Kom og hør powerfulde foredrag med Bettinna Delfs, Britt Cordi og Thomas Magnussen og oplev de 14 andre stande. Dagen starter 8.45 med yoga ved Bettinna Delfs og herefter følger et spændende program for bare 75,- og det kører helt frem til 16.00.

Tag din veninde med og få en hyggelig og inspirerende dag med masser af gode input, spændende personligheder og kick-start 2023 på en sund og mindful måde. Der er mulighed for at købe lækker, sund mad og friske juice med masser grøntsager.


Køb din billet her på Billetto - begrænset antal pladser!


Lidt mere om dagen


Bettinna Delfs - Kender du ikke Bettinna må du hellere skynde dig at tjekke hendes hjemmeside ud: https://alkalineliving.dk 💚 Fantastisk dygtig & inspirerende!!


Den danske skuespiller Thomas Magnussen - Du kan læse om her: https://thomasmagnussen.com/news/


Britt Cordi - kvinden bag Britt's Superfoods, der bla. byder på sund og lækker superfood juices som fx. Wheatgrass juice. Se mere på: https://brittsuperfoods.dk


Udover OOAK som udstiller med håndlavede armbånd bla. med smukke halvædelstene, som alle har gode og styrkende vibes (her du kan læse mere om dem), kommer der disse 14 andre lokale, selvstændige:


☀️ Du kan tale med Britta, der ved en hel masse om basal sundhed og knoglesundhed.

På dagen har du bla. mulighed for at vinde 1 gratis forløb ved Britta og muligheden for at tilmelde næste sundhedsforløb til nedsat pris.


☀️Sjælsøklinikken v/Søs Emelia Svendsen. www.Sjælsøklinikken.dk.

På dagen tilbyder Søs NADA behandlinger for kun Kr. 50,-


☀️ Zimon August

Mød Zimon og tal med ham om .. “Prøv Feng Shui, jord akupunktur og "kom i stødet" behandlinger - hvis du vil være heldigere og sundere 👌”. Se mere på: www.zimonaugust.dk


☀️ Eva Gade Hypnose & Coaching.

Læs mere om Eva's populære hypnose og coaching på: www.evagade.dk

☀️ Lise Meijer - Kunstner, forfatter og kreativ mentor

Du kan læse mere om Lise og hendes spændende orakelkort med 48 sjælfulde motiver og tekster, som kan løfte dit hjerte på http://lisemeijer.dk/


☀️ Susanne Genet fra Hormon Biopaten

☀️ Lise-Lotte 🍀 Kom og duft, smag og få en prøve af de skønne olier fra doTERRA


☀️Eva Bryld

Eva er livsdesign coach og kan hjælpe DIG til forandring i krop og sind og har gode messetilbud på dagen. Handling skaber forvandling og Eva tilbyder både coaching, hypnoterapi, body wraps og retreats.


☀️ Jette Lilholm

Jett tilbyder professionel tarot coaching og har 25 års erfaring. Du kan læse mere på: www.Jette-lilholm.dk.

På dagen tilbyder Jette tarot læsning i 20 min for kr 250,-


Comentarios


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page