top of page

OOAK støtter Legeheltene


Jeg har glædet mig til at fortælle, at OOAK sponserer Legeheltene's Julebazar i år og dermed er med til at rejse penge til Legeheltene's gode formål. Jeg er meget glad for, at mit lille firma har mulighed for at støtte Legeheltene og dermed hjælpe børn, der er ramt af sygdom. Legeheltene hjælper børn, der indlagt på hospitalet med at få en aktiv hverdag. Legeheltene er lønnede fysioterapeuter, som besøger børnene og leger bevægelse og gode øvelser inde hos børnene🌸💕


Jeg glæder mig til selv at deltage i julebazaren i november og igen støtte det gode formål ud over de armbånd og gavekort, der allerede er doneret til bazaren.


Tak herfra 🙏🏼💙


Yorumlar


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page