top of page
Green blue bracelet with Spring flower

Hvor lang tids levering?

Så snart vi modtager din ordre, går vi igang med fremstille dit nye smykke. Vi vil normalt  have fremstillet dit smykke indenfor 2-3 hverdage og sender det herfter afsted til dig. Vi sørger for at holde dig opdateret undervejs.

Er det muligt at få pakket en gave ind?

Ja det er det, og det er gratis. Du skriver bare i kommentarfeltet, at din bestilling er en gave, så sørger vi for at pakke den ind. Du kan endda også skrive, i hvilken anledning du skal give gaven, så sætter vi et særligt mærkat på, der passer til lejligheden. Du kan få sendt gaven direkte til modtageren og skrive en lille hilsen i kommentarfeltet, så sørger vi for at lægge en håndskrevet kort ved gaven, det koster ikke noget.

 

Kan jeg bytte til en anden farve eller størrelse? 

Ja du er velkommen til at bytte dit OOAK smykke til et andet smykke indenfor 30 fra købsdato, så længe smykket er ubrugt og i original emballage. Du behøver bare ringe eller sende os en mail, så finder vi ud af hvordan du lettest returnerer dit smykke. Du er altid velkommen til at besøge os på kontoret i Rungsted, bare giv os besked inden. 

Hvor skal jeg sende min returpakke til?

Du kan sende din returpakke til OOAKs adresse: 


One of a kind by Christina Andrés Averhoff 

Engtoften 3

2960 Rungsted Kyst

Danmark

Betaler jeg selv for returpakken? 

Ja du betaler selv for portoen til din returpakke, men vi giver til gengæld fragten, når vi sender den ombyttede vare til dig. 


Reklamation

Skulle dit OOAK smykke gå i stykker fx sidde fast i din strikkede sweater, er du altid velkommen til at kontakte os, så forsøger vi at reparere låsen for dig.  

bottom of page